Коліки у немовлят: як допомогти дитині

Ваш малюк народився. Ви насолоджуєтесь новим статусом, радієте, приймаєте привітання, а дитинка гарно спить у візочку чи в ліжечку. Аж раптом через два-три тижні спокій як рукою зняло – маля починає вередувати, не спить, дратується, плаче.

Застуда у дитини: як діяти

Хто з батьків не стикався з такою проблемою, як застуда у дитини? Хочемо ми того чи ні, та хвороби дуже часто вкладають малюків у ліжка. Батьки хвилюються, лікарі виписують рецепти лікування, в апетках залишається купа грошей… Та чи завжди це дієво? Пропонуємо вам поради американського доктора медичних наук, почесного фахівця з педіатрії Jay L. Hoecker.

Слінги та рюкзаки: у чому носити малюка

Тільки візочок для немовляти – то уже давно не актуально. З народженням дитини мама має можливість обрати собі на власний смак найрізноманітнішні так звані переноски. То раніше, якщо дитя плакало у візочку, годі було вийти з ним на вулицю. Теперішні мами знають, що у такій ситуацї завжди виручить слінг. Що це таке і які бувають різновиди: розповідаємо.

7 міфів про грудне годування

У вас народилась дитина. Ви хочете їй дати якомога більше цінного і необхідного. Наприклад, грудне молоко. Здавалося б, ну що тут може бути природніше і простіше. Проте на молоду маму, особливо, якщо це мама первістка, навалюється стільки інформації, що годі вибрати єдиноправильну модель поведінки. Прочитайте цю статтю і годуйте спокійно.

Малюкові 1 рочок: що в тарілці дитини

Ну ось і минув перший рік життя вашої крихітки. Це вже не те немовля, над яким ви припадали лише із грудним молоком чи пляшечкою із сумішшю кілька місяців тому. Тепер ваша дитина хоче і потребує … Read more